Per què escollir coloració natural?

La coloració vegetal està pensada per a totes aquelles persones que creuen que només mitjançant un consum conscient podem tenir cura del nostre planeta, per a persones al·lèrgiques, embarassades, en període de lactància, i també persones que pateixin algun tipus de patologia relacionada amb el cuir cabellut o tractaments oncològics.

Tots els productes que utilitzem en el nostre Bio Saló, són 0% lliures de parabens i olis minerals, a més no hi ha estat testats amb animals.

La coloració natural es diferencia de la coloració cosmètica o tòxica, perquè es troba lliure de compostos químics, del seu toxicitat i els seus efectes secundaris, a més no només aporta color al cabell, sinó que també ho cura, renova i re-densifica retornant al teu cabell tota la seva força, elasticitat i brillantor, així doncs, quan el nostre cos està lliure de toxines es noten canvis fantàstics i sorprenents tant dins com fora de tu mateix i això es reflecteix en la teva bellesa.

La importància de l’aigua

A la Bio Pelu treballem tots els nostres tractaments de coloració vegetal amb aigua osmotitzada, la qual aquesta lliure d’impureses per cuidar encara més la salut del teu cabell.

També comptem amb filtres de carboni en el nostre saló per garantir que l’aigua que fem servir a la nostra zona de rentats estigui lliure de calç, ja que l’excés de calç resseca i fa malbé el cabell, us anirem explicant més coses …

A més a la nostra Bio perruqueria a Barcelona, comptem amb un sistema de filtres de carboni, els quals garanteixen la puresa de l’aigua, que fem servir a la nostra zona de rentats, estigui lliure de calç, evitant així que el cabell es ressequi i que es faci malbé la seva fortalesa.

Som un espai responsabilitzat amb la cura del medi ambient, per això tots els productes que utilitzem a La Bio Pelu, a més dels productes de neteja del saló són Bio.