Armonia entre bellesa, salut i natura

Passió i ideals; la nostra raó de ser

La Bio Pelu neix de la necessitat d’una alternativa als tractaments capil·lars i de perruqueria tradicionals, oferint serveis 100% naturals, ecològics i lliures de patiment animal.

Ecològica

Tots els nostres tractaments de color i perruqueria estan pensats per a oferir la màxima qualitat alhora de garantir el seu origen 100% natural i lliure de tòxics innecessaris. Les barreges de color les elaborem en el moment i personalitzadament.

Vegana i Sostenible

Tots els nostres serveis estan certificats com 100% lliures d’ingredients d’origen animal i ens assegurem que tots els productes que utilitzem siguin cruelty free, evitant que animals pateixin les conseqüències negatives del testeig de productes de bellesa.

Personalitzada

Escoltem cada cas perquè llueixi el millor de si mateix, respectant sempre l’essència dels seus gustos. Quan et veus bé, et sents feliç i en projectes aquesta felicitat per fora, la mateixa que et fa sentir connectat amb tu mateix i amb la natura.

L’equip

A La Bio Pelu som gent apassionada amb la bellesa i convençuda que hi ha maneres de lluir fantàsticament sense danyar la teva salut i respectant el medi ambient. Prometem un cabell fort, sa i meravellós. La Bio Pelu és garantia de pausa i de relax, és per això que hem creat el concepte “el ritual de la Bio Pelu”, que comença amb una tovallola calenta i una beguda preparada en el moment que arribes, i segueix fins que acomiades.

“Tenia molt clar que volia trobar l’equilibri entre una coloració natural única i 100% orgànica, les últimes tendències perruqueria i el tracte familiar d’una perruqueria de barri”

Eduard Boldova

Fundador de LBP

Els Origens

L’Eduard portava molts anys treballant en el sector de la perruqueria però es trobava que la majoria de productes que es feien servir tenien efectes negatius en la salut del pèl de les persones. El 2015 es va posar a investigar sobre la coloració vegetal i dels diferents productes que es podien aconseguir a través de les plantes. Va aconseguir la primera coloració 100% natural de Barcelona i va ser en aquest moment que va decidir obrir La Bio Pelu al carrer Provença de Barcelona.

[insta-gallery id="1"]